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reix and-two-thirds per cent (16624%) of the prin~
cipal amount of the then outstanding prior lien bonds secured by such
-prior lien and not {theretofore deducted in connection with any appli-
eation under the Inidenture for the authentication and delivery of bonds
or the withdrawal qr reduction of cash. To the extent that net property
«, additions are E:mnw?caca this item (d), they shall be deemed to have
< been bonded for allipurposes of the Indegture; provided, however, that
any net property additions not theretofore bonded which the Company
eleeted to make the basis of a credit in maintenance and replacement
certificates and replacement certificates filed for periods ended prior to
. or on December 31, 1966, pursuant to supplemental indentures here-
toforgfbxecuted and delivered shall not be deemed to be bonded by
use in such cettificates as a credit under this Article ITT and said
net property additions shall constitute a credit under this Artiele I1I
whether or not theyishall remain bonded or be bonded under any other
.y provision of the F&Q:E.o or-any indenture supplemental thereto on
“gecount of their usg in such'certificates; and to the extent that prior
lien bgnds are deduéted under this item (d), they shall be deemed to
have been Heducted] for all purposes of the Indenture, in connection

‘with an application for the withdrawal or-reduetion of cash.

%

(e) The aggregatelof (1) an amount equal to (i) one hundred per cont’

(100%) of the principal amount: of prior lien bonds which have been
theretofore deducteq in connection with the autflentication and de-
livery of bonds and ﬁc one hundred sixty-six arid two-thirds per cent
(166259%) of the principal amount of prior lien bonds with respect to
which onehundred gixty-six and two-thirds per cent (16624%) of the.
principal amount thepeof has theretofore been deducted in connection
with the reduction ot withdrawal of cash undeér any provision of the
* Indenture, which, inleach ease, prior.to or simultaneously with the
filing of the replacemént certificate shall have been deposited with the
Trustee or paid or redeemed or reduced or ascertained by final judicial
determination %o be invalid, which the Comparty-in such replacement
certificate elects to make the basis of a ¢redit under this Article 111 and

. which shall nof therefofore have been bonded, and (2) the aggregate
amount of eredit Gwm@& on priordien bonds utilized under item (e) of all
previous replacement certificates, but only so far as the prior lien bonds
20 utilized have not c#ased to be bonded as permitted by Section 5 of
this Article TIT at the! date of ‘the replacemeht certificate then bemg
filed. The amount of prior lien bonds utiliged :ma_ﬁ. item (e) of a re-
placement*certificate for the first time shalt be separately stated. To
the extent that prior lien bonds are utilized under this item (e) they
shall be deemed to havé been bonded for all purposes of the Indenture.

- i ) 4

(D-The aggregate of] (1) the principal Emo::» of bonds theratofore

. authenticated and délivered under any provision of the Inderture,

&
3
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which after such delivery and prior to or simultaneously with the filing
of such replacement certificate shall have been or be surrendered for
conversion (if convertible) except into other bonds, or paid or redeemed

" or otherwise surrendered to the Trustee and cancelled (otherwise than

upon. exchange of bonds of one denonmination for bonds of another
denomination or of coupon bonds for registered bonds or of 3&585@&
+ . bonds for coupon bonds or upon the transfer of registered bonds or in
lieu of lost, mutilated, stolen or destroyed bonds), which the Company
. in such replacement certificate elects to make the basis of & credit under -
this Article ITT and which shall not theretofore have been bonded, and
{2) the principal amount of bonds utilized under item (f) of all previous
replacement certificates; but only so far as the bonds so utilized have
not ceased to be bonded as permitted by Section .5 of this Artiele III
at the date of the replacement certificate then being filed. The amount
of bonds utilized under item (f) of a replacement certificate for the first
time shall be separately stated.” To the extent that bonds are utilized
under this item (f) they shall be deemed to have been bonded for all
purposes of the Indenture, ; 3

(g)- The amount, if any, of cash previously deposited by the Com-
pany with the Trustee pursuant to Section 8 of this Article IIT or pre-
viously (but after May 31, 1948) or concurrently so deposited pursuant
to Seetion 3 of Article IV of the First, Second, Third, Fourth or Fifth
Supplemental Indenture or pursuant to Section 3 of Article IIT of the
Sixth or Seventh Supplemental Indentiire and not subsequently with-
drawn’ pursuant to subdivision (a) of Section 4 of this Article IIT
or pursuant to subdivision (a) of Section 4 of Article TV of the First,
Second, Third, Fourth or Fifth Supplemental Indenture or pursuant
to subdivision (a) ofSection 4 of Article IIT of the Sixth or Seventh
Supplemental Indenture. :

(h) The amount, if any (hereinafter somgtimes referred to as the

replacement fund credit””), by which the asgregate of the foregbing
iterns (c), (d), (e), (f) and (g) exceeds the cumulative replacement
requirement.

(i) The amount,if any (hereinafier sometimes referred to as the
“replacement fund defieit”), by which the aggregate of the amounts of
_the foregoing items (¢), (d), (e), (f) and (g) fails to equal the cumulative
‘replacemént requirement. :

Each replacement certificate shall bé accompanied by the officers’ cer-
tificate, engineer's certificate and independent engineer's certificate, opinion
of counsel, instruments of conveyance and tfansfer and other documerits
described in Artiele 11 of the Indenture to the extent that they ‘are neces-
sary to establish the facts with respect to items (o), (d), (e) and (f) set
\

%




